torsdag 29 januari 2015

CIFF!

Hemma från en dag på CIFF! Copenhagen International Fashion Fair.
Trött i benen, fullmatad med fina kläder och varma kramar från människor man lärt känna under dom senaste åren. Det blev påfyllnad av positiv energi i massor.
Skillnaden var dock att det blev inga beställningar för mig denna gång - idag var jag med som sällskap och i form av bloggare för Fröken Generös! Men det där med att ta foto i tid och otid blev liksom inte riktigt som jag hade planerat. Fullt fokus på plaggen och samtalen och ett tu tre så har man glömt bort det där med kamera.

CIFF är stort - jätte, jättestort! Så stort att man går vilse lite hela tiden. Man hittar inte toaletter och det värsta av allt - man hittar knappt utgången! Men roligt är det! Folk som man ser har piffat sig lite extra för att det hör till när man går på modemässa. Montrar med fantastiska plagg, skor, smycke, väskor, halsdukar, scarfsar, bälte, underkläder, mössor, vantar mm mm.

Jag hade nog åkt dit imorgon också om tiden räckt till! Men det gör den inte denna vecka. För i morgon är det näst sista dagen och på lördag är det allra sista dagen Fröken Generös har öppet - sedan är det annat fokus för Fröken Generös. Efter mässan idag kom energin att försöka göra något riktigt bra av Fröken - hoppas ni hänger med på den fortsatta resan!







Inga kommentarer: