fredag 31 oktober 2014

Alla Helgons Dag!

Så blev det fredag igen......det är inte utan att veckorna svischar förbi i ett huj. Denna vecka har det varit höstlov och tjejerna har roat sig på lite olika håll och vi har pusslat ihop veckan så gott det går. F tog ledigt måndag och idag men jag, jag får snällt jobba. Det ingår ju liksom när man har eget och dessutom butik. Det går ju inte att sätta lapp på dörren och stänga lite hur som. Här gäller det att vara på plats när butiken är öppen. Och i 99% av dagarna så är det inget konstigt alls. Men idag - idag hade jag gärna spenderat dagen med familjen och hittat på något roligt. 
Tjejerna är superladdade inför kvällens bus eller godis och det har både provsminkats och provklätts där hemma. Det gäller ju att vara förberedda inför kvällens promenad på byn!
Själv har jag laddat upp med en rejäl korg med godis där hemma. Att behöva säga "bus" har jag inte så där jättemycket lust till......... undrar förresten om barn har bus förberedda??!!

Att klä ut sig har för den delen aldrig varit min grej. Jag har nog med problem att klä mig som jag är så att klä ut sig för att vara någon annan är än jobbigare. Det överlåter jag till andra och tack och lov är maskeradinbjudningarna extremt begränsade för mig så det är sällan jag behöver bry mig.

Men Halloween är det och det skall jag låta tjejerna få njuta av! 
Och imorgon på Alla Helgons Dag tänder jag ljus och  tänker jag på någon speciell som inte längre finns med oss. 

Hoppas att ni alla får en bra helg! 
Njut av Bus - Godis - Ljus - Värme - Kramar - Vänner och Familj 



Majas Lykta!


Idag har det kommit yttterligare en Maja-lykta till butiken! 
Paisley lyktan har en matt vit utsida med högblank silvrig insida.
Lyktan är 11x19 cm och är tillverkade i kraftigt glas med förstärkt botten.
Under varje lykta sitter en vacker lapp om välgörenheten som ger ett fint mervärde till lyktan.

199:- st

10% av summan går till Barncancerfonden.

Idag är butiken öppen 12-17. Välkomna!


torsdag 30 oktober 2014

Lördag!


På lördag den 1 november håller vi stängt hos Fröken Generös. 
Idag är butiken öppen 12-18 och i morgon 12-17.
Trevlig helg!


tisdag 28 oktober 2014

Dags att fynda!

Välkomna! Sprid gärna vidare så fler får möjlighet att fynda!



Kofta!

Välkommen till ny vecka hos Fröken Generös! Idag har jag packat upp en väldigt fin svart kofta från DNY som jag tror många av er kommer att gilla! Strl 46/48-50/52. Pris: 799:- 
100% akryl


fredag 17 oktober 2014

Regn!


Och regnet det bara öser ner.........vilket väder!! Jag fick låta tjänstefordonet stå hemma idag och ta paraply i handen istället. En promenad via vår lilla matbutik för att få med lite lunch gjorde att jag fick en ganska lång promenad i busvädret.
Nu är ljusen tända och helgen börjar ge sig tillkänna. 
Kom gärna förbi och köp en ljuslykta och titta på alla fina kläder som finns i butiken nu. Idag är jag här till kl.17.
Hoppas vi ses!


onsdag 15 oktober 2014

Nytt från Majas Lyktor!

Idag har det kommit en ny fin Majalykta till butiken. Denna heter Original Vit Matt. Pris: 99:- st. Denna ligger även ute i webshopen!
Välkomna - idag är butiken öppen 12-18



onsdag 8 oktober 2014

Stretchkjol!

Denna vecka vill jag slå ett slag för den sköna stretchkjolen från Lindon. En året-runt kjol som funkar till nästan allt. Själv matchar jag min med tjocka svarta strumbyxor, kängor och kofta idag.
Denna vecka är det 20% rabatt på kjolen - ord.pris 599:- denna vecka 479:-. Gäller både butik och webshop och gäller så länge lagret räcker!



Veckans Fröken Generös-annons!


Doftljus!

Nu ligger det doftljus uppe i webshopen! 195:- st.
Perfekt gå-bort-present!


tisdag 7 oktober 2014

Majas Lyktor!

Majas Lyktor är populära! Det gör mig glad att vi tillsammans kan se till att en rejäl slant kan skickas till Barncancerfonden.
Det finns ett fåtal lyktor kvar hos Fröken Generös - passa på att köpa dina lyktor innan dom tar slut.




Robell i webshopen!

Nu har jag uppdaterat med Jeans under Robell i webshopen!
Saknas din storlek? Maila till info@frokengeneros.se och berätta vilken modell, färg och storlek du vill ha! Tänk på att Robell-byxorna är stora i storleken så du kan gå ner 1-2 storlekar.
Hoppas du gillar dom lika mycket som jag gör!





onsdag 1 oktober 2014

Robell!


Roligt att ni gillar de nya jeansen i  5-ficksmodellen från Robell - Star!
Just nu är det lite tomt på bordet men det finns ett par svarta kvar i strl. 42. Dom blå finns kvar i strl. 42 och 46. Pris: 799:-
Denna byxa är rymlig i storleken och jag som i vanliga fall har 44/46 i byxor har tagit strl. 42 i dessa. Tighta och snäva i modellen men hur sköna som helst!

Glöm inte bort att titta på den fina mönstrade byxan från Robell. Den finns för tillfället hemma i strl. 46. Pris: 899:-