onsdag 30 juli 2014

Snart i butik från Modest (fd. Lindon)!

Lindon känner dom flesta som ett riktigt bra basmärke med fina toppar, byxor och kjolar. Från om med nu kallar vi det märket för Modest och dom har förutom dom fina basplaggen även utökat kollektionen med säsongsspecifika plagg. I höst kommer bla. dessa till Fröken Generös.

Blus kommer i strl. 36-50 och priset är 649:-


Klänning med lång ärm i mjukt stickat material.
Storlekar ej fastställt. Pris: 999:-


Stickad långärmad tröja.
Storlekar ej fastställt.
Pris: 798:-

Snart i butik från BSR!

Här får ni se lite fina plagg som är på gång in i butiken från By Sofie Rasmussen. Det danska märket som har kläder i strl. 36-50.
Hittar ni något ni gillar?


Blus med spetsapplikation på axel. Pris: 699:-


Klänning med grafiskt mönster i mitten. Knälång. Pris: 999:-


Svart skinnjacka i bikermodell med ficka på bröst och i sidorna. 
Kommer i strl. 36, 40, 44 och 48. Pris: 3495:-

Nytt i webshopen!

Idag fyller jag på med ännu mer nyheter! Gå in och ta er en titt i webshopen! Kom ihåg att det är Fri Frakt hos Fröken Generös och paketen kommer omsorgsfullt inslagna i silkespapper och tygrosett!
Halva nöjet att shoppa är att få det fint inslaget eller hur!










måndag 28 juli 2014

Beach 2014


Jag har sagt det förut och jag säger det igen! Sommar och vikt, celluliter, volanger och maränger blir lite mer påtagliga och synliga på sommarhalvåret. Och med denna värme går det bara inte att gömma sig i långärmat och långbent. Det får blir vad det blir! Som på stranden tex - hur gärna jag än hade velat gömma mig bakom kläder, filt och hatt så har kroppen gått på strejk. Det är för varmt att bry sig och för varmt att gömma sig. Jag låter min kropp få vara sig själv. Jag orkar inte hålla in magen, den får stå i precis hur många vädersträck den vill just nu - vissa dagar känns dom extra många. Gäddhänget får valsa med när jag går och låren får gnida mot varandra bäst dom vill. Och jag vill inte - absolut inte, veta vad det står för siffra på vågen efter sommarens extra många fester, grillkvällar, myskvällar och alla andra tillfälle för att ta sig något extra gott. 
Ibland är det skönt att bara vara - som man är - utan att försöka vara någon annan - som man ändå inte kan bli - för man är ju som man är - och det är ju det som gör en så speciell!

Så här kommer hon - i sin fulla prakt gåendes på stranden i sin bikini och bara mage. För i år har hon intalat sig själv att det är för varmt att bry sig - det är bara att köra på! Alla har fullt upp med att hänga upp sig på sig själva istället för på alla andra!

Beach 2014 - here I am!


Koft-comeback!


Kommer ni ihåg den bronsfärgade koftan med paljetter? Den är snart tillbaka i en svart variant! Kommer i strl. 36-50 och kostar då 899:- Perfekt kofta till höstens tillställningar när man inte vill ha kavaj.

Håll utkik - snart är den här!


onsdag 23 juli 2014

Fortsätt fynda!

Idag uppdaterar jag webshopen med ytterligare fina fynd! Gå in under "Fynda hos Fröken Generös". Där hittar du plagg med så mycket som 70% rabatt! Fortfarande fri frakt på allt från webshopen! Ordrar kan även hämtas ut i butik under öppettiderna. 
OBS! Vi reserverar oss mot att plagg kan ta slut och ej levereras trots att ordern går igenom.


lördag 19 juli 2014

Solsken!


Så blev det lördag eftermiddag igen. Butiken skall jag snart göra redo för några dagar i sin ensamhet. Några dagar när jag får lite minisemester, tid att ladda batterierna för att återvända nästa torsdag. Fast helt ledig blir jag såklart inte. En sväng hit för att fixa och trixa lite i dagarna lär det bli. 
Jag önskar er alla en skön helg - hoppas solen skiner och värmer er! Själv skall jag och mina volanger ut en sväng  till stranden.

Och förresten - Tack, Tack och åter Tack för era hälsningar via facebook, instagram, blogg, mail och telefon! Och Tack till er som kommit in och gett mig varma kramar och gratulationer! Det är sådant som ger energi att fortsätta!

Håll utkik i Sydsvenskan i dagarna - ett bekant ansikte lär dyka upp!


torsdag 17 juli 2014

Fröken Generös är Årets Nyföretagare!

Vissa dagar - om man bara visste vad som väntade hade man gjort en frivolt ur sängen!
Idag är en sådan dag - nu på eftermiddagen kommer Sara från Burlövs Kommun med blomma och meddelar att Jag! - alltså Fröken Generös! blivit utnämnd som Årets Nyföretagare 2013 i Burlövs Kommun!
Hjärtat slog en frivolt, tårarna tryckte bakom ögonen och jag blev så innerligt glad! Glad så det bubblade  till lite i magen och för en gångs skull kände jag mig ohämmat stolt! Stolt över att jag faktiskt kommit så här långt och att mitt hårda arbete, tårar, skratt, engagemang har betalat sig. Att Fröken Generös som fötts ur hjärtat nu faktiskt uppmärksammas. 

Tror minsann jag skall skicka bud efter bubbel idag!






tisdag 15 juli 2014

På väg till butiken!

Även om vi är mitt i sommaren så smyger sig hösten på i butiken! Följande plagg är på väg till butik och kommer att finnas i strl. S(42/44)-XL(54/56).




Pris: 449:-


Pris: 599:-


Pris: 449:-


Pris: 


Pris: 299:-


Pris: 449:-

Öppettider under Juli månad!

Vi vill påminna om att öppettiderna under Juli månad är följande:

Torsdag 12-18

Fredag 12-17

Lördag 11-14

Vid frågor går det bra att kontakta oss via:

Telefon 070-666 04 98

Mail: info@frokengeneros.se

VÄLKOMNA!


måndag 14 juli 2014

Stickat i höst!

Det blir mycket stickat till hösten! Den här föll jag pladask för på mässan i Köpenhamn en kall Januaridag tidigare i år. Hösten kändes lika avlägsen då som nu men snart finns den hos Fröken Generös! Den kommer i strl. 36-50. Vad tycker ni om den?


torsdag 10 juli 2014

Värme och tankar!

Den här värmen! Jag har längtat och väntat och längtat lite till. Men så här varmt!! Det blir liksom antingen eller här i detta land. Men jag klagar inte  - absolut inte! Jag gillar sommar och sol. Sköna kvällar på terassen när TV'n står på bordet där ute,  och när solen gått ner och det blir lite kyligt tar man på sig en kofta och så sitter man ute lite till.

Idag är det en lugn dag i butiken - jag tror att det är fler än jag som känner att värmen tar på kroppen och att man drar sig mot skugga och svalka. Shopping står med andra ord inte högst på listan.
Så jag tar hand om de kunder som trots värmen kommer hit - jag fixar och donar - försöker hitta inspiration till en eventuell ommöblering i butiken. Och så lyssnar jag på sommar i P1. Det är nog enda gången på året som jag rattar in P1. Men jag slutar aldrig imponeras av hur människor lyckas förmedla ett budskap, en berättelse, ett liv, glädje och sorg i en härlig blandning. Jag blir ofta träffad - pang bom mitt i hjärtat. Träffad av hur människor tar sig igenom tragedier och sorg och som hittar ut på andra sidan till ett liv som trots allt blir ljust! Människor vars liv förändras för alltid på några sekunder. 

Med solen utanför och med Sommar i P1 här inne önskar jag er en skön dag. Själv längtar jag till ikväll när jag får åka hem och krama några väldigt viktiga personer i  mitt liv!




Nyinkommet!

Idag har jag packat upp två nya toppar! Bland annat är den populära modellen med knut tillbaka - nu i nytt mönster.






Enkel skön topp som finns i mörkgrått och svart. Strl. 42/44-54/56. Pris: 349:-





Topp med mudd och knut. Denna modell har funnits i butiken tidigare och ni är många som gillade den! Nu finns den i det här mönstret (finns även i plommonfärgad).
Strl. 42/44-54/56. Pris: 449:-





Sommar och höst!

Höstkläderna börjar anlända.........känner mig sådär sugen på långärmat och stickat just idag.......men en annan dag! Är ni trots värmen shoppingsugna finns det fortfarande fina fynd på rean. Och höstkläderna
.......dom smyger jag fram i dagarna också! Välkomna!



fredag 4 juli 2014

Bikinikropp!

Man vet att ens egen dåliga självkänsla inte smittat när yngsta tjejen står vid spegeln och utbrister: "Mamma - asså jag är så himla snygg i bikini!"
Hoppas hon får en riktigt bra dag vid stranden! :-)