lördag 28 december 2013

Gott Nytt År!


Ett riktigt gott nytt år vill jag önska er! Tack för att ni kommit till butiken under året, tack för att ni stöttat, uppmuntrat och hejat på! Jag ser framemot 2014 och hoppas att ni fortsätter följa mig även kommande år!

Butiken är nu stängd några dagar och ni är välkomna igen den 2 januari då det är öppet mellan 12-19.

Stor varm kram till er alla!



fredag 27 december 2013

God fortsättning!


Svisch så var julen över.......och nästa högtid står för dörren.
Har du hittat något att ha på dig på nyår? Om inte så kom förbi och titta om det hänger något lämpligt hos Fröken Generös - här finns även fina smycke, aftonväskor och sjalar som kan pigga upp kläder ni redan har!

Och så fortsätter rean så klart!

Välkomna!


måndag 23 december 2013

God Jul!


Välkomna till Fröken Generös - idag öppet 11-14!

Samtidigt vill jag passa på att önska alla kunder, leverantörer, familj och vänner en riktigt God Jul! Tack för att ni stöttat, uppmuntrat och hälsat på i butiken under detta allra första år! 

Butiken är efter idag stängd 24, 25 och 26 december. På fredag och lördag är det vanliga öppettider igen och rean fortsätter!

Stor kram till er alla!


fredag 20 december 2013

4 dagar till Julafton!


4 dagar till Julafton! Hej och hå vad tiden springer iväg!
Idag är det öppet som vanligt 12-17 och det finns många fina fynd kvar så sväng gärna förbi Fröken Generös idag!

På måndag Lillejulafton har Fröken Generös öppet som en lördag dvs kl 11-14. Då är ni välkomna att fixa dom sista julklapparna! Och ni glömmer väl inte julklapp till er själva?!

Så här ser rean ut:
50% på kläder från Zizzi, BSR, DNY 
20% på Lindon
30% på smycke, scarfs och väskor från The Moshi och Thyme for Ginger.

Välkomna!


onsdag 18 december 2013

In med magen!

Idag gjorde jag en sak som det var väääääldigt längesedan jag gjorde. Jag fick lägga mig på golvet för att få in magen så att jag kunde knäppa byxorna! Så är det när man beställer byxor som man vill testa innan man tar in dom i butik men inte riktigt har koll på storlekarna! Så ser det ut som jag har lätt andnöd när ni möter mig i butiken idag så är det för att jag måste hålla in magen lite mer än vanligt! 

Glöm inte den generösa rean som fortsätter idag! 50% på alla kläder (förutom Lindon som det är 20% på).

Varm kram till er alla!



tisdag 17 december 2013

Till min Fröken!

Det tar på krafterna - det tar ordentligt på krafterna. Och det snurrar i huvudet - och snurrar igen. Och sömnen är ibland sådär. Det där beslutet jag tog för ganska exakt ett år sedan - att ge liv till min Fröken Generös som jag vårdar så ömt jag kan varje dag. Som betyder så mycket för mig och som jag så gärna vill skall växa, frodas och utvecklas till den allra bästa Fröken Generös där kan vara. Men att ensam vårda, uppfostra, uppmuntra, och ibland läxa upp en liten Fröken är inte det lättaste. Det känns om att få en ny familjemedlem. Det känns alldeles självklart att hon är där men ibland tar det på krafterna för man vill så förbenat mycket och gärna att hon skall växa upp och bli så bra hon bara kan bli! Och så oroar man sig - hur mår hon egentligen - leder jag henne rätt på livets väg - ger jag henne rätt verktyg och mår hon bra undertiden? Förstår hon hur mycket jag tycker om henne och hur värdefull hon är för mig?

Jag hoppas det!  Fröken Generös - du är viktig i mitt liv - låt mig följa med och leda dig så rätt jag bara kan på din väg mot framgång och lycka.




Åh hej!

Idag kom jag på mig själv vid flera tillfälle stå och rätta till mina håll-in-tights lite lagom avslappnat inför kunder. Är det det man kallar för hemtrevlig, avslappnad shoppingmiljö när biträdet står och drar i sina strumpbyxor samtidigt som hon pratar och hjälper kunden?!?? Åh hej!!!! Äsch - jag bjuder på den idag!


Rea!


måndag 16 december 2013

Heja!


Heja mig! I år var nog första gången jag gick i bikini som jag bjöd på hela härligheten utan att försöka bry mig om vad andra tyckte om mina volanger, maränger, gäddhäng, och gropigheter! 

Men det gäller att vara försiktigt - en rund go kvinna sa en gång: "det gäller att röra sig försiktigt för det tar så fasligt lång tid innan allt stannar" 


Ha en bra kväll! Hoppas vi ses i veckan - imorgon kör vi REA!





lördag 7 december 2013

Snö!

Snö!! Nu känner man att julstämningen är på gång på riktigt!
Glögg och pepparkakor är framdukade och ni bjuds på fina erbjudande i butiken mellan 11-14 idag.
Välkomna!



fredag 6 december 2013

Stormen!


Stormen håller oss i ett järngrepp och Fröken Generös stänger lite tidigare även idag! Jag är här till kl.16.

I morgon dukar vi fram glögg och pepparkakor - kom gärna och hälsa på oss då!

Ni glömmer väl inte!


Ni glömmer inte dagens fina erbjudande! 20% rabatt på allt från Lindon - passa på!!
Om någon är fast pga stormen men ändå vill handla går det bra att höra av sig till mig via meddelande  på FB eller via mail helena@frokengeneros.se

torsdag 5 december 2013

Håll i hatten!


Väl hemma sitter jag här nu med dubbla strumpor och lusekofta, väl inpackad i en filt och så nära kaminen att jag nästan bränner mig på kinderna! Utanför viner det så jag hoppas huset står stadigt för annars lär vi ha andra grannar i morgon bitti. 
I morgon är det ny bra adventslucka hos Fröken Generös - 20% på allt från Lindon!! Är inte det en bra deal så säg! Ni som använder deras byxor, kjolar, linne och toppar vet hur bra dom är. Passa på att testa ett Lindon-plagg eller fyll på med fler!



Och så glömmer ni inte att det är lite adventsmys i butiken på lördag 11-14! Fina erbjudande även då!

Håll i hatten så ses vi!

Stormen!

På grund av stormen stänger vi redan kl.16.30 idag! Välkomna igen imorgon 12-17.

Dagens lucka - 5 december!


Han heter Sven - stormen som kommer att svepa in över oss idag! 
Trots Sven eller pga Sven - välj själv - så fortsätter vi med vår lilla adventskalender och idag är det 20% rabatt på allt från The Moshi!! Passa på att köpa några julklappar  - det finns fina halsband, armband, ringar, halsdukar, mobilväskor mm som blir perfekta presenter.

Välkomna!


Armbandet på bilden kostar 349:- ord pris

onsdag 4 december 2013

Nya jeans!

Hallå alla jeanstjejer! Idag har jag packat upp en riktigt skön byxa - jag var bara tvungen att prova direkt och dom är hur sköna som helst! Finns i strl. 42-54 och i två längder, 82cm och 86 cm. Pris: 799:-



Dagens lucka!

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er! Idag kör vi ny lucka och erbjuder 50% på alla cardigans (från alla märke) 

Tex denna från BSR som normalt kostar 699:-, idag halva priset!!



Cardigan från BSR Strl 36-48 Ord pris 699:- idag halva priset!




Cardigan från Zizzi strl. 42-56 ord pris 499:- idag halva priset!

I butiken finns det ännu fler modeller - kom in och titta och prova!

Välkomna!

tisdag 3 december 2013

Vad är det dom säger?

Några enstaka böcker kvar! Skynda innan dom är slut! 100:- endast kontant betalning.


Kalendererbjudande!

December och det vimlar av kalendererbjudande överallt - och Fröken Generös vill så klart inte vara sämre, så idag får du 30% rabatt på valfritt plagg från By Sofie Rasmussen!
Välkommen!



måndag 2 december 2013

Shirleys halsband!

Duktiga Shirley Clamp som nästa år tävlar i Melodifestivalen hade vid en presskonferens förra veckan på sig passerkorthalsband från INNA Design! Dessa fina halsband (som även funkar utan passerkort) finns hos Fröken Generös! Pris från 459:- inkl berlock!  



På väg till butiken!

Även denna vecka dyker det upp lite trevliga nyheter hos Fröken Generös!
Bland annat denna sköna vardagstopp och lite tuffa jeans! Välkomna!


Strl 42-56 Pris: 299:-


Strl. 42-50 Pris: 799:-