fredag 28 juni 2013

Tack!

Nästan varje dag kommer det in personer - personer som ger mig kvitto på att Fröken Generös är ett ställe som uppskattas.
Tack för att ni kommer - det är för er Fröken Generös finns och jag hoppas ni känner det! 
Skickar ett litet symboliskt hjärta till er!



Kram från Fröken Generös

torsdag 27 juni 2013

Busy, busy!

Busy, busy! Så roligt att så många hittar hit! Idag har det varit fullt ös från öppning så det blir bara ett snabbt besök här på bloggen - det är många som vill fynda hos Fröken Generös idag! Kom förbi du också - idag är det öppet ända till kl.19!


Kram från Fröken Generös



tisdag 25 juni 2013

Sommarrea!

Nu är det dags för Fröken Generös sommarrea! Många riktigt bra fynd!
Imorgon är butiken öppen 12-18. Efter kl.18 bjuder jag på Rosé och jordgubbar - kom och mingla och fynda!



Kram från Fröken Generös

fredag 21 juni 2013

Grattis!

Vi har en vinnare!..........

Grattis Maria - med signaturen M - du lämnade din kommentar den 15 juni kl.14.24 och idag var turen på din sida!



Maria - hör av dig till helena@frokengeneros.se så kommer vi överens hur du får din fina plånbok!

Tack till er andra som ville vara med - det kommer fler chanser!

Glad Midsommar!


torsdag 20 juni 2013

Midsommar!

Jag önskar er alla en härlig midsommar med sol, mat, vänner och skratt!
Fröken Generös tar lite ledigt och är tillbaka på tisdag den 25 juni!


Sista Chansen!

Ikväll drar jag en vinnare i utlottningen av en Thyme For Gingerplånbok! Skynda att slänga in en kommentar om du vill vara med!

tisdag 18 juni 2013

Spegel, spegel!

"Spegel, spegel på väggen där - säg vem som vackrast i landet är?" 
Ett uttryck som vi alla har hört många många gånger och kanske inte lägger så mycket värdering i.........om man inte har problem att se sig själv i spegeln. Inte för att man hittat på hyss utan för att man helt enkelt inte gillar det man ser - det fysiska. Jag har flera gånger blivit uppmanad att ställa mig framför spegeln och utropa: "åh vad snygg du är" - "Vad fin du är"........men hur skall jag göra det när jag inte tror på mig. Vem lärde mig att jag inte ser ut som man ska se ut? När man inte var inräknad bland dom snygga tjejerna i skolan utan istället fick höra: - "men du är väldigt snäll - och det är ju bra!" Mmmm - jag var snäll - jättesnäll! Och det är jag fortfarande - och stolt över det! Men det hade varit jäkligt nice och kunna se mig själv i spegeln och säga - "åh vad jag är snäll........och ganska snygg också!"



Målet hos Fröken Generös är att man ska känna sig fin, nöjd, stark och glad när man lämnar butiken med sin svarta påse. Det vet ni vid det här laget - men jag vill bara upprepa mig - för det är det som är hela idén med Fröken Generös - oavsett storlek på kläderna! Är ni med på vad jag menar?!
Vad har ni för förhållande till er spegelbild? Berätta!

Snart midsommar!

3 dagar till midsommarafton - prognosen säger 28(!!!) grader här i lilla Åkarp. Jo man tackar!!
Tänk på att Fröken Generös håller stängt fredag och lördag denna vecka. Behöver du något fint att ha på dig på midsommarfesten har jag öppet som vanligt tisdag, onsdag och torsdag. 
Vi ses!


midsommar. skandinavisk.com

fredag 14 juni 2013

Precis jag!

Idag kände jag mig lite extra modig........tog tag i kameran - framför spegeln och klick! nej men den bilden kan jag inte visa - lite mer på snedden kanske - handen i sidan lite lagom självsäkert - skall jag ta bilden nu - usch det här känns jobbigt - jo men kom igen - utmana dig själv - OK - jag kan ta ett foto jag är inte rädd! Så här blev "dagens"! I strl. 46! Precis som jag ser ut - med en bilring synlig - men vad tusan - det är ju jag - på riktigt! Sedan lägger jag bilden på fel håll.......bara för att........det blir lite lättare för mig själv att se det så här.............



Ha en skön fredag! Kram till er alla!

torsdag 13 juni 2013

Sommarlov!

Så blev det sommarlov! Och regnet öste ner på skolavslutningen men vad gör det när hela långa sommaren ligger framför oss. Barnen sjöng, fröknarna grät en skvätt och föräldrarna stod och svettades i den överfyllda matsalen - en minnesvärd skolavslutning 2013.

Idag har Fröken Generös öppet till kl.19 och såklart vill även vi fira att det är sommarlov.
Vi lämnar 20% rabatt på by Sofie Rasmussen och ZIZZI-sortimentet - välkomna in!

:
Klänning från ZIZZI - Ord.pris 899:- Nu: 719:-


By Sofie Rasmussen Ord.pris 599:- Nu 479:-
Strl. 36-48


By Sofie Rasmussen  Ord. pris 899:- Nu 719:-
Strl. 36-48

Välkomna in!

onsdag 12 juni 2013

Bling-shorts!

God morgon! Solen skiner och värmen är här! Tänkte att jag skulle ge er en bättre bild av dom fina shortsen jag packade upp igår. Finns i svart och armygrönt, strl 42-48. Pris: 699:-

Army Grøn Shorts fra ZIZZI JEANS


Sort Shorts fra ZIZZI JEANS

Ha en bra dag!

tisdag 11 juni 2013

Utlottning!

Hej!

Tänkte att det kunde vara på sin plats med en trevlig utlottning här på bloggen!
Många är vi som tycker om Thyme For Gingers superfina väskor och plånböcker. Håll nu i hatten för här kommer ett riktigt pangpris! Jag lottar ut en fin Peaceplånbok från Thyme For Ginger värd 529:-



Lämna en kommentar så jag vet vem du är och gå in och gilla Fröken Generös på FB (Om du har FB-konto). Vinnaren drar jag dagen innan midsommarafton! Lycka till!!

Shorts!

Nu har jag packat upp jättefina "precisovanförknä"-långa shorts från Zizzi! Bling på fickorna fram och enkla dolda fickor bak.
Finns i armygrön och svart strl. 42-48 Pris: 699:-


Sommaröppet!



Tidigt upp på tjänstecykeln och ner till butiken - idag kommer det paket som jag inte vill missa!

Den 1-31 juli kommer Fröken Generös ha öppet Torsdagar 12-19, Fredagar 12-17 och Lördagar 11-14.


måndag 10 juni 2013

Oh crap!

Självkänsla går upp och ner - vissa dagar känns det helt OK - andra dagar känner man bara för att ligga kvar i sängen och vänta på att dagen är över. Dagen började sådär för mig men har blivit bättre! Jag har träffat goda vänner - tankat positiv energi och fått uppmuntrande ord från viktiga personer i min närhet. Att solen skiner och sommaren är här gör inte saken sämre!
Det här ordspråket träffade mig lite extra idag - tror jäklar i det att jag skall säga det högt för mig själv imorgon när jag går upp! Är ni fler som hakar på??  




Kram till er alla!

lördag 8 juni 2013

Väskor!

Fröken Generös har fått in fina strand/shoppingväskor från The Moshi! Rymliga väskor med plats för handduk, bikini och picknick! Pris: 589:-

Bild: Nu har jag öppnat för dagen! Lördag och prinsessbröllop - visst är man lite nyfiken på hur det lyckliga paret ser ut i eftermiddag när dom går in i kyrkan! Några Valentinoklänningar har jag inte, dock annat fint som kan passa bra på sommarens fester. Dessutom har jag fått in fina strand/shoppingväskor från The Moshi.
Vad säger ni om den här med ett gäng Zebror på?! Helt rätt i sommar!

Ha en skön lördag!

Njut av helgen!
Kram från Fröken Generös

onsdag 5 juni 2013

Mitt i veckan!

Onsdag - mitt i veckan - lillördag! Idag tar världens bästa Frida studenten så ikväll ger jag mig iväg på fest!
Jag får förstärkning i butiken senare i eftermiddag av lilla Ida men hon har mest fokus på att få göra sig festfin i ett av provrummen - det skall hon absolut få göra!

Själv hade jag det klassiska "jag-har-inget-att-ha-på-mig"-problemet imorse. Gissa vad det blev! Jajemen - en svart klänning! Känns så klassiskt och säkert.........eller inte!





Glöm inte att butiken är stängd imorgon - men på fredag är det öppet 12-17 och på lördag 11-14. Välkomna!

Ha en riktigt skön dag!

tisdag 4 juni 2013

Ny vecka!

Det märks att sommarlovet börjar närma sig. Tjejerna tycker det är jobbigare och jobbigare att gå upp på morgonen så deras kroppar är nog inställda på lite sommar och långsammare tempo.
Själv kommer jag att jobba det mesta i sommar - Fröken Generös kan inte ligga på latsidan nu när hon vaknat till liv. Dock tänker jag stänga två veckor i sommar för att få lite semester med familjen och under hela Juli kommer öppettiderna vara begränsade till Torsdag, Fredag och Lördag. Men det påminner jag mer om längre fram.

På torsdag den 6 juni är det helgdag och då är butiken stängd. Men i övrigt är det vanliga öppettider som gäller i veckan.

Svenska flaggan.

Då kör vi igång ny vecka!

Kram från Fröken Generös